Dezinsekcija stambenih i poslovnih prostora

Dezinsekcija - Ekološki sa garancijom

Dezinsekcija BeogradZa više od 5 godina bavljenja dezinsekcijom, ekipe preduzeća za dezinsekciju deratizaciju i čišćenje Eko Efekt Global doo-a prkupile su iskustvo u uništavanju insekata i glodara i mogu se pohvaliti stotinama zadovoljnih klijenata, kako među fizičkim, tako i među pravnim licima na teritoriji Beograda, Novog Sada i cele Vojvodine. Za uspešnu dezinsekciju koristimo najnovija dostignuća nauke i tehnologije kojima je razvijeno puno novih proizvoda i preparata za dezinsekciju i unapređena efikasnost mera dezinsekcije i deratizacije.

Preparati koje u procesu dezinsekcije i deratizacije koristi Eko Efekt Global su ekološki i potpuno neškodljivi za ljude i životinje, tako da se njihovom primenom može zaštititi stambeni ili poslovni prostor bez evakuacije ljudi i kućnih ljubimaca.
Kada postoji problem sa štetočinama ili kada se preventivno želi zaštititi dom ili poslovni prostor od neke ili svih vrsta štetočina, primenjuje se naučno zasnovan pristup za identifikaciju korena problema. Nakon identifikacije sprovedi se rešenje osmišljeno specijalno za vaš dom ili poslovni prostor.

Tokom svake posete, ekipa za dezinsekciju Eko Efekt Global će koristiti specifičnu metodu O.D.N da proceni, sprovede i nadgleda efikasnost i uspešnost sprovedenih mera dezinsekcije

OTKRIVANJE – detekcija i identifikacija problema

Dezinsekcija Novi SadAko ste videli dokaze o štetočinam ili želite pomoć u zaštiti svog doma od neželjenih insekata, ekipa Eko Efekt Global će doći i detaljno pregledati sve prostorije. Možete očekivati da prvi pregled traje od 10-15 minuta do pola sata, za redovne posete 20 do 30 minuta. Na kraju pregleda, vođa ekipe za dezinsekciju će napraviti predlog rešenja problema i ponuditi odgovarajuće metode dezinsekcije.

DEZINSEKCIJA – uništavanje ili odbijanje insekata

Nakon prihvatanja plana i mera dezinsekcije predložene od strane ekipe Eko Efekt Global, pristupa se izvršenju plana dezinsekcije korišćenjem isključivo organskih ekološki prihvatljivih sredstava u odgovarajućoj meri i na odgovarajući način. Dezinsekcija se može raditi prskanjem ili gelovima, a odabir načina i sredstava se radi na osnovu vrste insekata i ozbiljnosti problema.

Dezinsekcija može, u zavisnosti od površina i pristupačnosti, trajati od 10-ak minuta do sat vremena, ali je obično i kraća.

NADGLEDANJE – nadzor nad izvršenom dezinsekcijom

Štetočine ne dolaze samo jednom godišnje, u to smo se svi bar jednom uverili. Ekipe za dezinsekciju i deratizaciju Eko Efekt Global su uvek spremne da na poziv ili po već utvrđenom rasporedu nastave posao dezinsekcije uništavajući novo pridošle ili sprečavajući uvećanje broja postojećih insekata do potpunog istrebljenja.

 

CENE DEZINSEKCIJE STAMBENOG I POSLOVNOG PROSTORA

Dezinsekcija stanova i kuća za bubaruse, bubašvabe, mrave, paukove, srebrne ribice na teritoriji grada Beograda i Novog Sada.

Cena dezinsekcje je:

do 20m2=1190 dinara.

20m2-40m2=1390 dinara

40m2-60m2=1590 dinara

60m2-80m2=1790 dinara

80m2-100m2=1990 dinara

Preko 100m kvadratnih-dogovor.

Za pravna lica: pekare, restorane, hotele i ostalo, cene dezinsekcije su već od 2000 dinara... Izdajemo potvrde i sva neophodna dokumenta, u skladu sa sanitarnim propisima i inspekcijskim nadzorom.

Za pravna i fizička lica dezinsekcija za krvoločne insekte do 40m kvadratnih je 4590,00, a za veće kvadrature cena se određuje dogovorom.

Dezinsekcija za fizička lica: podrumi, garaže, tavani 50% popusta na ukupnu cenu.

Dezinsekcija za leteće insekte, moljce, letece mrave i sl. do 40m kvadratnih cena je 2000 din, za veće kvadrature cena se određuje dogovorom.

Dezinsekcija za ose za pravna i fizička lica je već od 3900,00, a za veće kvadrature cena se određuje dogovorom, zavisno od broja matica-gnezda.

Dezinsekcija za stršljene i za pravna i za fizička lica je već od 4900,00, a za veće kvadrature cena se određuje dogovorom, zavisno od broja matica-gnezda.

Za grupnu dezinsekciju stambenih zgrada, popust je 30% i gratis hodnici, podrumi, tavani, oko zgrade, kanalizacione šahte.

Zaštita od golubova se radi u tri faze: 1.dezinfekcija 2.cišćenje izmeta, postavljanje specijane žice na određeno ili neodredjeno vreme. Cena zaštite od golubova se određuje dogovorom.

Čišćenje stanova, garaza, tavana, poslovnih prostora, kancelarija i ostalog. Cena čišćenja se određuje dogovorom.

Na teritoriji grada Beograda i Novog Sada dolazak je besplatan.
Van Beograda i Novog Sada cena dolaska se tarifira 15 dinara po svakom pređenom kilometru.
Usluge vršimo na teritoriji grada Beograda i šire okoline, Novog Sada i na teritoriji cele Vojvodine.

GARANCIJA na dezinsekciju

Preduzeće Eko Efekt Global je u prilici da svakom klijentu, bilo da se radi o fizičkom ili pravnom licu, obezbedi pisanu garanciju kojom se obavezuje da svaki naknadni dolazak usled ponovne pojave iste vrste insekata u okviru perioda garancije ne naplati, kao ni sredstva koja su neophodna za uspešnu dezinsekciju.


USLUGE EKO EFEKT GLOBAL doo
 • Postanite naš facebook prijatelj


  Postanite besplatno naš VIP facebook prijatelj već danas  i dobijte :

  -dodatne popuste,
  -prioritetnu uslugu,
  -prioritetnu tehničku podršku 
  -i ostale skrivene pogodnosti.

  Postanite naš facebook prijatelj preduzeža Eko Efekt Global DOO Beograd i dobijte dodatne popuste,prioritetnu tehničku podršku i ostale pogodnosti.

 • Dezinsekcija stambenih i poslovnih prostora

  Dezinsekcija stambenih i poslovnih prostora Beograd i Novi Sad

  Cene dezinsekcije stanova i kuća za nekrvoločne insekte – bubaruse, bubašvabe, mrave, pauke i moljce grad Beograd i Novi Sad je po dogovoru.Pozvati telefon komercijale 064-101-76-87.

  Za pravna lica: pekare, restorane, hotele i ostalo, cene dezinsekcije su već od 2000 dinara...
  Izdajemo potvrde i sva neophodna dokumenta, u skladu sa sanitarnim propisima i inspekcijskim nadzorom.


  Za pravna i fizička lica dezinsekcija za gmižuće zemljane neleteće krvoločne insekte poput krevetnih stenica ili buva od pasa ili mačaka ili krpelja do 40m kvadratnih je od 4590,00, a za veće kvadrature cena se određuje dogovorom pozivom na telefon komercijale 064-101-76-87.


  Dezinsekcija za fizička lica: podrumi, garaže, tavani 50% popusta na ukupnu cenu.


  Dezinsekcija za leteće insekte, moljce, letece mrave i sl. cena se određuje dogovorom pozivom na telefon komercijale 064-101-76-87.


  Sertifikovana dezinsekcija i uklanjanje i odnošenje gnezda osa za pravna i fizička lica je već od 4890,00 u gradu shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru Republike Srbije član.1-član.41 poštujući sve mere zaštite na radu od strane sertifikovanih sanitarnih ddd tehnologa i sanitarnih inženjera uz poštovanje i očuvanje Zakona o zaštiti životne i radne sredine Klijenata, a za veće kvadrature cena se određuje dogovorom, zavisno od broja matica-veličine i položaju gnezda,lokacije gde se gnezdo osa i osinjaka nalazi,da li je gnezdo osa vizuelno dostupno ili se ne vidi na kojoj je visini,koliko dugo vremena gnezdo osa postoji da li se skoro pojavilo ili postoji unazad više meseci ili više godina,da li se nalazi u vidnom polju sanitarnog inženjera ili je sakriveno ispod crepova,cigli,rupa u zidu na terasama,tavanima,gredama.


  Sertifikovana dezinsekcija,uklanjanje i odnošenje za gnezda stršljena za pravna i za fizička lica je već od 6890,00 u gradu shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru Republike Srbije uz izdavanje garantnog lista, a za veće kvadrature i lokacije van grada cena se određuje dogovorom, zavisno od broja matica-veličini i postojanosti gnezda stršljena,njihovom broju,vidljivosti,da li se radi sa zemlje ili je potrebno angažovanje više asistenata pored glavnog majstora ddd tehnloga,da li je potrebno angažovanje industrijskog alpiniste za teško dostupna gnezda koje se ne vide ili se može raditi putem merdevina ili sa zemlje u vidu produžnih teleskopskih prskalica,da li je gnezdo vidljivo na tavanu ili je teško dostupno ispod crepova,cigala,rupa u zidu,rupa u fasadi.

  Svi naši preparati i intervencije imaju efekat produženog dejstva i formiraju zaštitini mikrofilm na površinama na koje se nanose tako da naša hemijska formula nakon odnošenja i sertifikovanog uklanjanja gnezda i opšte dezinsekcije obezbeđuje višenedeljnu i višemesečnu zaštitu od pravljenja novih gnezda u bližoj ili daljoj budućnosti tokom cele sezone matice osa i matice stršljena iz bliže ili dalje okoline gde novi rojevi i nove matice osa i stršljena mogu doći u narednom periodu.Na taj način Klijent je u potpunosti siguran da je intervencija uklanjanja gnezda osa i gnezda stršljena ne samo urađena lokalno već je Klijent putem namenske hemijske formule zaštićen dugo vremena od ulaska novih matica iz okoline i formiranja gnezda osa i stršljena čime smo jedna od rektih firmi ne samo u Srbiji već i u državama EU koja svojim znanjem,iskustvom i hemijskom formulom shodno Zakonu o Sanitarnom Nadzoru je ispred svih ostalih subjekata koji dođu uklone gnezdo ali ne zaštićuju okolinu oko gnezda na formiranje novih gnezda.Radeći sa nama i angažovajući nas Klijent dobija efekat jako produženog dejstva i dugoročne zaštite.

  Za grupnu dezinsekciju stambenih zgrada, popust je 30% i gratis hodnici, podrumi, tavani, oko zgrade, kanalizacione šahte.


  Zaštita od golubova se radi u tri faze: 1.dezinfekcija 2.cišćenje izmeta, 3.postavljanje specijane žice na određeno ili neodredjeno vreme. Cena zaštite od golubova se određuje dogovorom.


  Čišćenje stanova, garaža, tavana, poslovnih prostora, kancelarija i ostalog.
  Cena čišćenja se određuje dogovorom.

  Na teritoriji grada Beograda i Novog Sada dolazak je uključen u ceni za područje užeg i šireg centra grada.

  Van Beograda i Novog Sada cena dolaska se tarifira 15 dinara po svakom pređenom kilometru za bližu ili dalju periferiju.

  Usluge vršimo na teritoriji grada Beograda i šire okoline, Novog Sada i na teritoriji cele Vojvodine.

  Od 2020 e godine dolazimo i za ostala mesta u Srbiji sa starijim iskusnim ddd tehnolozima,biolozima i sanitarnim inženjerima iz Beograda za područje uže Srbije i manjih mesta južno od Beograda zaključno do Niša u južnoj Srbiji,Kragujevca i Kraljeva u zapadnoj Srbiji,Zaječara u istočnoj Srbiji ,i zaključno do Loznice i Šapca.

  Iz Novoga Sada od 2020 e godine dolazimo za područje manjih mesta u Vojvodini područje celog Banata,Bačke i Srema,uključujući Bačku Palanku,Sremsku Mitrovicu,Sombor,Apatin,zatim Kikindu,Zrenjanin,Vrbas,Bečej,Bačka Topola,Senta i Subotica.

 • Deratizacija stambenih i poslovnih prostora

  Deratizacija stambenih i poslovnih prostora Beograd i Novi Sad

 • Čišćenje prostorija i pranje tepiha

  Čišćenje prostorija i čišćenje tepiha